Wederom dodelijk steekincident in Almelo

door | 11-01-2022 | 04:23 | Almelo wat doe je? | 0 Reacties

En alweer is het raak in Almelo. Wederom is er een persoon overleden na een steekincident. Ditmaal vond het incident plaats aan de Sluitersveldssingel op steenworp afstand van de plek waar vorig jaar René Lucas weer doodgestoken in het Schelfhorstpark. De politie kreeg vanmiddag een melding over het incident en inmiddels is er een verdachte aangehouden. Een 22-jarige plaatsgenoot is omgekomen en een 21-jarige vrouw is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Een PD unit van de forensische opsporing is bij de flat geplaatst en de omgeving is afgezet. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd maar op social media schijnt een video rond te gaan waarin te zien is hoe iemand bedreigingen uit aan een flatbewoner. Maar verder is onbekend of dit te maken heeft met het dodelijke incident.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.