Janis Blaswich verlaat Heracles na dit seizoen voor RB Leipzig

door | 12-01-2022 | 09:32 | Advertorials | 0 Reacties

Na Frank Wormuth ook zal ook doelman Janis Blaswich Heracles gaan verlaten. Dat was reeds bekend maar het Duitse BILD  weet inmiddels dat hij transfervrij zal vertrekken naar RB Leipzig. Janis zou al een bezoek gebracht hebben aan de club en zelfs al de eerste medische test ondergaan. In Leipzig zou Blaswich fungeren als derde keeper (zal wel goed betaald worden door de Rode Stier) achter Péter Gulácsi en Josep Martinez. En dus kan Tim Gilissen naast een trainer ook op zoek naar een nieuwe doelman. Tip: trek de pleister die Rai V. heet er gewoon meteen af dan kun je je richten op het halen van een trainer, doelman en paar spelers.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.