Huh? Wat?! Rai V. weer terug op het veld bij Heracles

door | 10-01-2022 | 01:42 | Heracles | 0 Reacties

WTF momentje aan heb begin van deze week (ja, we hebben het nieuws van vorige week gemist. We waren de kater nog aan het uitlaten.) Heracles maakte vanmorgen bekend dat Rai V. (immers nog altijd verdachte) weer aansluit bij het team en dus vandaag ook weer op de training is verschenen. Volgens Heracles kan dat prima want ze hebben juridisch advies ingewonnen. En het kan allemaal nog wel heel lang duren met dat onderzoek. En dan zit die arme Rai V. ook maar thuis weg te kwijnen. Wat natuurlijk niet goed is voor zijn carrière. En wat dan vervolgens ook niet gunstig is voor de portemonnee van Heracles. En, laat men tussen neus en lippen nog even weten, men sluit niet uit dat hij ook weer tijdens de wedstrijden mee gaat spelen. Heel vervelende situatie allemaal natuurlijk met dat ongeluk maar degraderen, dat is ook erg. Wij donderden hier bijkans van de bureaustoel bij het lezen van dit nieuws. Laten we wel wezen: deze zaak kent alleen verliezers maar de ene verliezer is wel wat erger getroffen dan de andere. Komt nog bij dat Rai V. in al die tijd geen duidelijkheid heeft gegeven over wat er gebeurd is, wie er gereden heeft en wie er bezopen was. Een ongeval mind you waarbij een kind is omgekomen. Het leek ons niet meer dan normaal dat Rai V. het onderzoek verder thuis afwacht en dat dat niet leuk is voor de club en de speler lijkt ons van zeer ondergeschikt belang. Het is toch niet voor te stellen dat de familie van het slachtoffer straks naar de TV kijkt en Rai V. juichend voorbij ziet komen nadat hij net heeft gescoord terwijl het onderzoek nog loopt, hij nog altijd verdachte is en mogelijk nog vervolgd zal worden voor de dood van hun kind. Heracles slaat hier de plank wat ons betreft volkomen mis en lijkt eigenbelang nu toch te laten prevaleren. Teleurstellend is een understatement.

Instant update: WHAT. THE. FUCK. Op de dag dat Rai weer aansluit bij Heracles en mogelijk weer zal spelen bevestigd zijn advocaat aan NRC dat Rai de bestuurder was ten tijde van het ongeluk EN onder invloed was. Hoe is die man vandaag weer aan het werk gegaan in plaats van op staande voet ontslagen?! Heracles, gebruik je verstand.

Update 2: het word steeds gekker. Heracles wist dat Rai de bestuurder was en had gedronken maar nam alsnog de beslissing hem terug te laten keren bij de club. Nadat hij dus, nu bevestigd, een 4-jarig kind heeft doodgereden terwijl hij onder invloed was van alcohol. Nog los van het moreel verwerpelijke aspect van deze beslissing: welk signaal stuur je naar jonge supporters die de club en spelers als voorbeeld zien. En dat noemt zich een familieclub?!

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.