Hoera! We gaan een prijs winnen voor debielste slogan

door | 01-12-2021 | 02:53 | Advertorials | 0 Reacties

De pandemie heeft veel bizarre dingen gebracht. Mondkapjes, QR codes, kapotte klauwen van het desinfecteren, Hugo de Jonge. De lijst is eindeloos. Maar de Chinese blafhoest gaat ons Almelo zowaar nog een prijs opleveren. En wel die voor “slechtste slogan van het jaar”. Toegegeven: er moet nog gestemd worden maar die van Almelo is zo slecht, inspiratieloos en domweg achterlijk dat we de prijs al wel te pakken hebben. Gefeliciteerd allemaal! We staan er weer mooi op. Maar welke slogan hebben we het dan eigelijk over? Zo slecht is: “Almelo, altijd wat doen doen” toch niet? Klopt. Het gaat om speciale mondkapjes die de gemeente, van uw belastinggeld, heeft laten drukken voor een interne digitale eindejaarsborrel. Klinkt te gek. Op die mondkapjes stond de tekst (pas op, u gaat uw koffie over het toetsenbord proesten) I AMLELO. Ja, u leest het goed. Een compleet bizarre als even stompzinnige verbastering van de voormalige slogan van Amsterdam: I AMSTERDAM. Feitelijk staat er dus I AM LELO. Wie verzint dit?! Goed, we zijn dus wel mooi in de race voor de prijs. En wilt u er nu mede voor zorgen dat deze armoedige actie van onze gemeente een prijs wint voor haar creatieve armoede stem dan via www.sloganverkiezing.nl op I amlelo (Gemeente Almelo). Dinsdag 7 december maken ze de uitslag bekend. Wie regelt het gebak?

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.