Heracles speelt gelijk in laatste wedstrijd van 2021

door | 23-12-2021 | 01:50 | Heracles | 0 Reacties

Na de keurige overwinning op FC Groningen van afgelopen weekend had Heracles gisteravond de uitgelezen kans om het jaar toch nog wat vrolijker af te sluiten. Het liep net iets anders. Thuis tegen Cambuur Leeuwarden kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijk spel. Moet gezegd worden dat er op het spel van Heracles helemaal niet zoveel aan te merken was. De ploeg speelde aanvallende maar liet hier en daar ook steken vallen. De huidige ploeg lijkt het wegvallen van onder andere Vloet, Azzaoui en Burgzorg en de slechte resultaten van de laatste tijd toch aardig te hebben verwerkt en staat best z’n mannetje. Kansen waren er genoeg en vooral die ene van Sierhuis had moeten zitten. En daar wringt een beetje de schoen. Want hoewel iedereen het erover eens was dat Heracles de overwinning verdiende bleef het toch met 1 punt zitten. Het zit dit seizoen gewoon allemaal niet mee. Heracles zit al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen en het is te hopen dat we dit seizoen gewoon weer overleven zodat er volgend seizoen weer een frisse start gemaakt kan worden. Maar misschien moet er toch ook een beetje worden ingezet op het halen van bewezen versterkingen in plaats van talenten die hopelijk hier wel tot bloei komen. Je loopt namelijk het risico een team van eenlingen te worden die Heracles enkel gebruiken als springplank om hoger op te komen.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.