Heracles pakt eindelijk weer de volle 3 punten

door | 20-12-2021 | 01:00 | Advertorials | 0 Reacties

Op de avond dat Peppie en Kokkie met hulp van Vlugge Jaapie ons land weer in een donkere lockdown donderen was er gelukkig ook nog goed nieuws. Na weken van miserie pakte Heracles in eigen huis eindelijk weer drie punten. FC Groningen werd met 4-2 teruggestuurd naar het noorden. Tiktok Tammo kwaad. Wij blij. Echter leek het daar in het begin van de wedstrijd helemaal nog niet op. Groningen kwam na 9 minuten al op voorsprong en menig Heraclied voelde de bui alweer hangen. Nog voor rust waren de rollen al omgedraaid nadat Bilal Başaçıkoğlu en Nikolai Laursen binnen 3 minuten beide wisten te scoren. In de 78e minuut kwam Groningen echter nog op gelijke hoogte en leek een gelijkspel aanstaande. Maar dankzij een fraaie kopbal van Kiomourtzouglu en vervolgens een eigen doelpunten van de noorderlingen pakte Heracles alsnog de volle winst. En gelukkig maar want de rapen waren al redelijk gaar. Woensdag volgt wederom een heel belangrijk wedstrijd thuis tegen Cambuur Leeuwarden. En daarna is het gelukkig tijd voor de lockdown winterstop. We mogen toch aannemen dat er nog wel versterkingen aan zitten te komen? Toch..?

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.