Heracles nog dieper in de problemen na verlies in Arnhem

door | 13-12-2021 | 10:36 | Heracles | 0 Reacties

Heracles heeft wederom verloren en komt alsmaar dieper in de problemen. Gisteren werd er met best prima gespeeld en kwam de ploeg van trainer Wormuth zelf nog op voorsprong na de openingsgoal van Nikolai Laursen. Maar na 90 minuten stond de ploeg, voor de zoveelste keer dit seizoen, met lege handen. Na 16 wedstrijden staat Heracles nu 15e in de Eredivisie met een schamele 3 punten voorsprong op Sparta, de huidige nummer 17. Slechts 3 punten verwijderd van een degradatieplek en 2 punten verwijderd van een nacompetitieplek. Er moet nu echt iets gebeuren in de winterstop want dit gaat faliekant de verkeerde kant op. De knip moet nu echt getrokken worden om echte versterkingen te halen want in de huidige opstelling zal de neerwaartse spiraal niet gebroken worden. Heracles zit zwaar in de hoek waar de klappen vallen. Zowel op als buiten het veld. Er is geen minuut meer de verspillen en hopen in godsnaam dat achter de schermen de versterkingen klaar staan om zich in de winterstop te melden.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.