Burgzorg tot de winterstop uitgeschakeld

door | 07-12-2021 | 03:47 | Heracles | 0 Reacties

De problemen stapelen zich steeds verder op voor Heracles. Vloet komt niet meer in actie aangezien hij verdachte is in een zeer ernstige zaak. Ismail Azzaoui raakte zwaar geblesseerd in de wedstrijd tegen Feyenoord en komt dit seizoen niet meer terug. Er word constant in uitwedstrijden verloren, tegen directe concurrenten en nog ver daaronder. En nu werd afgelopen weekend ook thuis, onnodig, verloren van SC Heerenveen. Het elftal lijkt compleet de weg kwijt te zijn. Waar de verdediging de boel nog aardig op orde heeft blijft de aanval week na week door de mand vallen. Sinan Bakış geen hoogvlieger en ook Sierhuis kan de verwachtingen niet waar maken. Azzaoui bracht de nodige felheid en creativiteit maar die zit dus maanden in de lappenmand. En dan hebben we nog Delano Burgzorg alias Remi: Alleen op de wereld. De man speelt met dusdanig grote oogkleppen op dat hij geen enkele spelers met hetzelfde shirt nog ziet staan. Maar ook die komt dus vanwege een liesblessure de komende vier wedstrijden niet meer in actie.

Hoewel Burgzorg na de winterstop weer van de partij is, is het wel duidelijk dat er echt iets moet gebeuren want zowel de aanval als de resultaten vallen als een kaartenhuis in elkaar. Het word echt tijd dat de club eens fatsoenlijk in de buidel gaat tasten en echte directe versterkingen gaat halen.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.