Surprise: toch een vuurwerkverbod…

door | 19-11-2021 | 02:44 | Advertorials | 0 Reacties

Kent u dat verhaal van het vuurwerkverbod dat er volgens het kabinet zeker niet zou komen? Die kwam er dus wel. Met dank aan een brandbrief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de burgemeesters van het Veiligheidsberaad. U weet wel, die club onder leiding van de corpulente burgemeester van Nijmegen die wel vaker u wel vaker dictatoriale regels op wil leggen. Over Hubert Bruls gesproken: kan die wandelende gehaktbal niet een keer naar een vakantiekolonie worden gestuurd om wat aan zijn morbide obesitas te doen? Hoe dan ook, de gemeenten zijn bang dat het afsteken van vuurwerk zal zorgen voor extra druk op de zorg. En die hebben het al druk met de Chinese blafhoest uit het Wuhan lab. Over druk op de zorg gesproken, moet die Bruls dan niet preventief in quarantaine voor onbepaalde tijd? Met zijn BMI van 95 komt ie niet eens levend op de IC aan. Anyway, het is voor de burgemeesters niet te hopen dat het binnenkort ook nog gaat vriezen want de druk op de zorg rondom de schaatspret is wel vele malen hoger dan van het jaarlijkse vuurwerk. Waar die opwarming van de aarde wel niet goed voor is. En dan willen ze ook daar nog wat tegen doen. Rare jongens daar in Den Haag.

Nu zijn we in Almelo niet vies van een lekker potje knapp’n. Dus rijst de vraag: wat gaat u doen? Netjes aan de regels houden en braaf binnen zitten met glaasje champagnepils of gewoon naar buiten en de handel in de brand steken? Groene knuppel in de klauwen en high van de kruitdampen knallend 2022 in. Wij weten het wel. Overigens zal dit niet de laatste keer zijn dat er een vuurwerkverbod is. Zoals we al voorspelden: nog even en hij komt er voor altijd…

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.