Rai Vloet opgepakt na dodelijk ongeval op de A4

door | 14-11-2021 | 04:28 | Heracles | 0 Reacties

Holy moly, Heracles middenvelder Rai Vloet is vannacht opgepakt wegens betrokkenheid bij het veroorzaken van een dodelijk ongeval op de A4. En helaas, dit bericht word met de zin droeviger. Bij het ongeval is een jongetje van vier jaar zwaar gewond geraakt en vervolgens aan zijn verwondingen overleden. Verschrikkelijk. De politie laat weten dat twee mannen zijn aangehouden wegens het veroorzaken van het ongeval en beide zouden mogelijk onder invloed zijn geweest. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval gedaan en doet ook nog verder onderzoek. Tevens is de politie nog op zoek naar getuigen. Maar goeie genade, vat het even allemaal samen in je hoofd. Rai Vloet die samen met een vriend onder invloed over de A4 knallen en vervolgens een ongeluk veroorzaken waarbij een kindje van vier komt te overlijden. Wat een intens verdrietig nieuws. Voorlopig doet de politie nog onderzoek naar de exacte toedracht en is het afwachten wat zich die nacht precies heeft afgespeeld. 

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.