Politie: bestuurder ongeval A4 is bekend en was onder invloed

door | 19-11-2021 | 10:09 | Heracles | 0 Reacties

Er is inmiddels iets meer duidelijk geworden rondom het dramatische ongeval op de A4 afgelopen weekend waarbij een 4-jarige jongen uit Zoetermeer om het leven kwam. De politie zegt inmiddels te weten wie de bestuurder was van de Golf GTI die achterop de auto van het gezin is geklapt. Deze persoon heeft bekend de bestuurder te zijn geweest en uit ademanalyse is vast komen te staan dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Volgens de Telegraaf heeft de 27-jarige vriend van Vloet in diverse groepsapps laten weten dat hij niet de bestuurder was en ook niet had gedronken. Meerdere mensen in zijn omgevingen hebben dit bevestigd aan de Telegraaf. De vriend van Vloet is een amateurvoetballer van derdedivisionist UNA in Veldhoven. Vloet en de man kennen elkaar van hun tijd bij de jeugd van PSV en FC Eindhoven. Zowel Vloet, zijn zaakwaarnemer als Heracles laten uit respect voor de familie van het slachtoffers niets weten. Uiteraard zeer begrijpelijk. Allen wachten de uitkomst van het onderzoek af. Vloet zal voorlopig echter niet in actie komen bij Heracles.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.