Nog meer leegstand: H&M zegt aju

door | 11-11-2021 | 04:47 | Almelo wat doe je? | 0 Reacties

Het gaat nog niet lekker he met het oplossen van de leegstand in de binnenstad. Je struikelt over de leegstaande panden en veel nieuwe winkels dienen zich ook nog niet aan. Ja, leuke lokale middenstanders met gezellige winkels. Maar die trekken geen hordes volk naar het centrum. Wie dat wel doen? Grote winkels van bekende ketens. En daar is er straks weer 1 minder van. Nu was de lokale H&M al wel een beetje het debiele broertje in het winkelaanbod van de Zweeds kledingboer. Zo kon je er als man, of iedereen die zich als man identificeert (pfieuw, dat ging net goed), er helemaal niet terecht voor een nieuwe garderobe. Maar goed, de Zweden vertrekken uit Almelo en nu blijft er dus een groot leeg gat achter middenin de passage. Daar zien we zo geen nieuwe winkel verschijnen. Al was het alleen al vanwege de godsgruwelijke hoge huurprijzen. Dus wat gaan we er dan mee doen? Uw idee horen we graag in de comments hier of op Facebook.

Update: 25 lege panden in binnenstad worden omgebouwd tot woningen. 

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.