Hey hoi, daar zijn we weer 🙂

door | 11-11-2021 | 11:50 | Redactie | 1 reactie

Godsammekrake dat is lang geleden. Het vorige bericht is van bijna 3 jaar geleden. Toen ging Heracles kansloos ten onder tegen Fortuna Sittard. En wat wil het toeval: zaterdag speelt Heracles ook tegen de limbo’s. Nu maar hopen dat ze ditmaal wel weten te winnen. Al is dat allerminst zeker gezien de resultaten eerder dit seizoen. Hoe dan ook: hallo, welkom op wederom een vernieuwde versie van HNDB. Geen idee welke versie dit is, maakt verder ook niet uit. Drie jaar geleden schreef iemand hier voor het laatst een bericht. En gelukkig is er in de tussentijd niet veel bijzonders gebeurd. Behalve corona, enorme polarisatie, Zwarte Piet weg, vuurwerk op de tocht, klimaatdrammers, meerdere moorden in Almelo, supportersgeweld, QR codes, genderneutrale waanzin en nog veel meer van dat soort gezelligheid. 

Met andere woorden, het ideale moment om weer eens te happen naar de baas. Er valt immers zoveel te over te klagen, zeuren en drammen dat wel wel vier sites vol kunnen schrijven. Dus ga er maar weer lekker voor zitten. Voortaan leest je hier weer allerhande satirische en sarcastische nieuwsitems over Almelo en omstreken. En voor hen die zich ongetwijfeld gekwetst zullen gaan voelen over toekomstige schrijfsels: het is maar humor en lachen is gezond. Kunnen we eigenlijk bij voorbaat alvast gecanceld worden? Zin in!

Dan nog wat huishoudelijke mededelingen. Als het goed is werkt uw oude account nog gewoon om eventueel te reageren. Wachtwoord reset is uiteraard mogelijk, we snappen dat u na drie jaar geen idee meer heeft of het nu 123456 of 654321 was. Daarnaast hebben we op dit moment dezelfde redactie als waar me ooit me begonnen zijn: ik, zei de gek. Of dat zo blijft? Geen idee, we beginnen in ieder geval gewoon weer zoals toen en we zien wel waar het schip strandt. Overigens zitten er nog wel wat nieuwe multimediale projecten in de pijplijn waar we misschien wel hulp bij nodig gaan hebben maar daarover later meer. Heb je overigens een goed idee, tips of aanvullingen voor de website. Kom je issues tegen of kan er iets beter? Laat het weten via de contactpagina. Of stuur een bericht via Whatsapp: 06 181 22 186.

7

1 Reactie

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.