Heracles pakt eindelijk weer 3 punten tegen Fortuna

door | 22-11-2021 | 10:30 | Heracles | 0 Reacties

Heracles heeft eindelijk weer de volle drie punten gepakt. In een leeg en saai stadion werd Fortuna Sittard met 3-1 verslagen. Absolute matchwinner was Ismail Azzaoui die de eerste 2 doelpunten voor zijn rekening nam. Azzaoui speelde op de plek speelde van Rai Vloet die om bekende redenen voorlopig niet mee zal spelen. Na zijn eerste doelpunt kwamen de Limburgers nog op gelijke hoogte maar het was opnieuw Azzaoui die met een wonderschoon doelpunt Heracles wederom op voorsprong bracht. Na rust werd de voorsprong nog verder uitgebouwd dankzij een hele fraaie vrije trap van Kai Sierhuis. De spits aast al een tijdje op doelpunten maar ondanks zijn noeste arbeid vliegen de ballen er maar niet in. Zijn enige eerdere doelpunt dit seizoen was alweer op 19 september in de thuiswedstrijd tegen AZ. Hopelijk is voor hem nu de ban gebroken en vliegen er nog veel ballen tegen het net. Want Heracles zal het nodig hebben. Dankzij de winst van afgelopen weekend neemt Heracles afstand van de kelder van de Eredivisie maar het was al zorgwekkend hoe ze uberhaupt in de kelder waren beland. De uitwedstrijden tegen PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en FC Twente gaven de supporters niet bepaald veel vertrouwen voor het verdere verloop van het seizoen. Volgende week zondag speelt Heracles om 14:30 uur uit bij FC Utrecht. Hopelijk kan de positieve lijn worden doorgetrokken. Gratis tip voor Frank Wormuth: vertel Burgzorg even dat voetbal een teamsport is en dat die andere gasten in Heracles shirts ook bij hem horen. De bal mag dus ook naar hen worden gespeeld.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.