Laf drietal berooft fietser

door | 25-02-2017 | 03:40 | Advertorials | 0 Reacties

Ja hoor, het was donderdagavond weer eens raak. Dit maal niet bij een van die obscure tunneltjes op de Windmolenbroek. Op de Manegeweg (nabij het Rosarium/de Haghoek, omgeving Vissedijk) werd een fietsende man van 54 jaar jong beroofd door drie struikrovers. Dat gebeurde rond de klok van half zeven. Het stormde die dag nogal: geen ideaal fietsklimaat. Om niet van het stalen ros te vallen stapte de man eventjes af. Op dat moment sloegen de crimineeltjes toe…

Ze kwamen zelf ook net aan fietsen en gingen op de pauzerende fietser af. Hun mededeling luidde dat de 54-jarige even moest blijven staan en zijn portefeuille moest inleveren. Om die boodschap kracht bij te zetten werd er met een mes naar het slachtoffer gezwaaid. Die gaf zijn bezittingen uit angst maar af en ging er toen flink geschrokken vandoor. 

De veldwachters zijn nog op zoek naar de daders, dus getuigen zijn van harte uitgenodigd hun kennis en info te delen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Signalementen van de boefjes vindt u hierrrrrrrr

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.