Heracles houdt het mooi dicht bij huis in de winterstop

door | 21-11-2016 | 09:38 | Heracles | 0 Reacties

Belek, Benahavis, Billerbeck… Voor een trainingskampje zocht Heracles het de afgelopen jaren ver buiten de deur. Vooral in de winter werd de gevreesde kou ontvlucht en vertoefde de selectie van de Almelose BVO heerlijk in de Turkse of Spaanse zon. Maar dat zit er dit jaar niet in en dat is misschien ook wel terecht.

Heracles kwam de laatste jaren na het zonnige snoepreisje vaak opvallend zwak voor de dag in de eerste wedstrijden van de tweede competitiehelft. In Epe in Gelderland of all places moet het trainingskamp weer worden waarvoor het bedoeld is: een paar dagen met z’n allen keihard werken. Van 4 tot en met 7 januari zullen de zwart-witten in de geboorteplaats van trainert Johnnie Stegeman de mouwen opstropen.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.