Oneerlijke balverovering Cruyff Court Schelfhorst

door | 25-02-2016 | 09:23 | Almelo wat doe je? | 0 Reacties

Op je vrije woensdagmiddag als 8-jarig ventje lekker een balletje trappen op een daarvoor aangelegd Cruyff Court, heerlijk toch? Wanneer drie 14/15-jarige knapen je tezamen vijftien eurocenten voor je gave lederen bal bieden, is er nog vrij weinig aan het handje. De situatie verandert als je weigert en de grote jongens je de rooie centen toewerpen en aan de haal gaan met je bal.

Dit sneue verhaal gebeurde woensdagmiddag op het Cruyff Court van de Schelfhorst. Omdat de moeder van het opgelichte knulletje niet blij is, plaatste zij een berichtje op Facebook. Zij hoopt dat haar zoontje zijn bal terugkrijgt. “Natuurlijk krijgt hij van mij een nieuwe bal, maar dit is toch te erg voor woorden?”, vraagt zij zich openlijk af.

Dus heeft uw zoon ineens een mooi speeltuig in zijn bezit? Meld u dan maar even bij moeder Debby Landkroon. Vijftien cent voor een bal is wel een wat karig bod. De jongen wilde zijn leder voor geen rode cent missen en moet dat nu dus wel.

dlandkroon

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.