Aflevering 1 van de HNDB OTTO met …

door | 14-08-2015 | 02:02 | Wedstrijden | 0 Reacties

Rene Stamsnijder:
Bijnaam “Reneiri”, een eerlijke 29 jarige, bierdrinkende, shoarma verslindende, eigenwijze tekenaar die een behoorlijke hekel heeft aan leugenaars. Vertegenwoordigt als eerste de Windmolenbroek en naast een beetje darten (hij heeft nog een ongebruikt setje liggen) en wielrennen mag hij graag voetballen… Alhoewel dat vermoedelijk meer kijken is dan zelf doen. Hij is namelijk een echte rechtspoot (maatje 45!) maar doet het daar niet echt beter mee dan met de linker. Kan machtig genieten van een dominant Heracles en na het kleien vouwt hij netjes zijn toiletpapier om af te vegen.

Inge Nijmeijer:
Deze nieuwsgierige, zingende 22-jarige postbezorgster, ook afkomst uit de wijk Windmilltrouser, roept elk uur van de dag wel een keertje “dat maakt ik zelf wel uit!”. Helemaal blij krijg je haar met een avondje pizza, wodka-Red Bull en de film Duff (feelgood, zwijmel, high school movie met die gay-Chinees uit de Hangover). Wat er ook gebeurt, vraag haar niet naar de iPhone 5 of ga haar nooit, maar dan ook nooit verbeteren… Grote kans dat je haar rechtervoet, maatje 37, onder je hol vindt. Mocht het wel een keertje per ongeluk gebeuren, is muziek je enige redding. Na het breien blijkt deze jongedame ook een vouwer.

Richard Lensen:
En opnieuw is de Windmolenbroek vertegenwoordigd met deze 27-jarige kattenpoep hatende productiemedewerker. Rich (voor vrienden en bekenden), heeft er geen problemen mee om de overbodige uurtjes weg te gamen met FIFA. Naast mooi weer en een goede pot voetbal, komt ook een film marathon met alle delen van “Fast and Furious” dichtbij zijn hemelse gevoel. Natuurlijk wel met de nodige baco’s en bakjes afhaalchinees. Genieten vindt deze rechtspoot (maatje 42) belangrijk, ook in sporten (met name voetbal) kan hij zijn hart kwijt. Nadat hij zijn rug heeft gesnoten, vouwt hij keurig het toiletpapier.

Zo, bovenstaande Windmolenbroekers bijten het spits af. Nog even kort uitgelegd: elke week proberen wij drie nieuwe mensen een voorspelling te laten doen (je kan je nog gewoon aanmelden!). Alleen juiste voorspellingen leveren 1 punt op. Punten worden opgeteld en hiervan maken we een mooie ranglijst. Bij gelijke score tellen het aantal goede voorspelling van de met een sterretje gemarkeerde wedstrijden. Uiteindelijk levert dit een top 10 (of 15, dat zien we dan wel) op waarmee we aan het einde van het seizoen gezamenlijk nog een aantal rondes spelen. Na de laatste speelronde hebben wij de uiteindelijke winnaar HNDB OTTO 2015-2016.

Ottoaflevering 1

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.