Heerenveen-Heracles (0-1)

door | 30-11-2014 | 08:51 | Heracles | 0 Reacties

Had u dat gevoel ook na ongeveer 3 minuten wedstrijd? Hier valt wat te halen? Klabats, ja hoor en na 90 minuten gewoon 3 punten in de pocket! Een dik verdiende overwinning van Heracles in het smerig koude Heerenveen. Drie van de vier competitiewedstrijden winnen is niks mis mee en vooral de manier waarop, worden we heel goed te pas van. Passie, strijd en inzet willen we zien en dat hebben we gezien. Dikke hulde. Woutje Weghorst tikte na een mooie aanval de winnende binnen, ver in de tweede helft. Bovendien een zege die niet minder de verdienste was van de fel bekritiseerde doelman Dennis Telgenkamp. Hij keepte een foutloze wedstrijd en had een hele grote bijdrage aan de overwinning afgelopen zaterdagavond.

Voorzitter Smit was niet van de partij in Heerenveen, hij lag tussen de zure lappen met griep. Heracles is ongeveer de enige voetbalclub ter wereld waar je je mobieltje niet in de kleedkamer mag gebruiken, maar voor 1 keer maakte de grote strenge baas een uitzondering op die harde regel. Hij belde zelf vanuit zijn mandje met de spelers en beloofde hen een extraatje. “De voorzitter had ons na de wedstrijd tegen ADO iets beloofd als we van Heerenveen zouden winnen. Wat dat is? Haha. Dat moet hij zelf maar vertellen. Dat is niet aan mij”, zei Woutje Weghorst na afloop tegenover de Tubantia.

Heracles staat op plek 16 met 2 punten achter op ADO en laat NAC en Dordrecht achter zich. Volgende week uit naar FC Utrecht en op vrijdag 12 december in Het Polman tegen FC Dordrecht. Een prima vooruitzicht denken we zo.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.