Almelo krijgt nog een verplichte overstap te verwerken

door | 27-10-2014 | 11:37 | Columns | 5 reacties

Het lijkt er sterk op dat Almelo in 2015 nog een verplichte overstap door de strot krijgt geduwd. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat alles erop wijst dat u in medio 2015 geen gebruik meer kunt maken van uw Heracles Almelo Eredivisie Seizoenskaart maar verplicht zal moeten overstappen op een Heracles Almelo Jupiler League Seizoenskaart. Net zoals bij de verplichte overgang van Ziggo naar Caiway is de keuze voor andere opties beperkt. Wie niets doet zal geen betaald voetbal meer kunnen kijken en overstappen naar een andere aanbieder is uiteraard geen optie. Ook deze overgang lijkt niet meer terug te draaien. Een insider laat ons het volgende weten. “De overgang is in feite al in kannen en kruiken. De beslissingen die hebben geleid tot deze overstap zijn al tijden terug genomen en er moet heel wat gebeuren wil men de overgang nog tegen houden.” Veel supporters maken zich zorgen over de aanstaande overstap naar de Jupiler League. Maar gelukkig zijn er naast de bekende nadelen ook een aantal voordelen.

Zo zal er steevast op de vrijdagavond worden gespeeld wat zorgt voor rust in uw agenda. Daarnaast is de kwaliteit misschien minder en de snelheid minder hoog maar is over het algemeen de vechtlust groter wat zorgt voor meer strijd op het toneel. Daarnaast is Jupiler natuurlijk prima bier. Wij houden u uiteraard op hoogte over de overgang maar zoals iedereen hopen we natuurlijk van harte dat iemand er nog voor kan zorgen dat deze overstap niet door gaat. Niemand zit te wachten op al die rompslomp, een half leeg stadion en wedstrijden bij 0º Celsius tegen Fortuna Sittard.

Moraal van het verhaal: grijp nu in! Wie dan ook. Voorkom de ondergang van onze club. Voorkom degradatie naar de Jupiler League. Leg desnoods de bouw stil, stel de vernieuwbouw uit en richt alle pijlen op het voetbal. VOORKOM DEGRADATIE!

7

5 Reacties

 1. ejn68

  Momenteel is Jantje Smit bezig met de uitvoering van de vernieuwbouw fase I (schil met ingang, kantoren, kleedkamers e.d.)
  Om verder leed te voorkomen zou het inderdaad een zinnig idee zijn om fase II (tribuneuitbouw) even in de ijskast te zetten, niemand wil in een 2x groter stadion met 4x minder publiek zitten 😉

 2. fbeo

  Als we echt moeten overstappen dan stappen we over naar Fc Twente. Niks mis mee, alleen stukje verder rijden op ’t fietsje.

 3. Gerhuis

  Nooit en te nimmer naar de ponyclub in Enschede!

 4. McAber

  We zijn dit jaar al overgestapt naar dat bananenbier Hinniken. (SHIT nummer 3 verplichte overstap)
  Zou dit de oorzaak zijn? Geen vakmanschap = meesterschap meer, maar amstelwater.

  Misschien is Jupiler-bier wel lekkerderderder… 😉

  Grolsch terug betekent lijfsbehoud!

  Ik heb gezegd.

  Mc Aber

  • JoeNNes

   De twee enige pluspunten dit seizoen, Heineken bier en je kunt eindelijk de hele wedstrijd door bier halen. Dat Grolsch mogen ze verderop wel houden!

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.