Boarding censuur bij PEC Zwolle – Heracles

door | 31-01-2013 | 10:16 | Heracles | 0 Reacties

De thuisclub heeft tijdens de bekerwedstrijd een reclame van de omroep Powned gecensureerd. De satirische omroep had voor enkele honderden euro’s op een veiling de rechten bemachtigd om een tekst laten shinen op de LED-borden. Men wilde met de teksten “Free Jelmer” en “Het failliet van het stadionverbod” de aandacht vestigen op de politieke totaalfaal rondom het buitensluiten van hooligans uit de stadions. De Zwolse meningenpolizei zorgde er echter voor dat na enkele minuten speeltijd de reclame van de LED-borden geschrapt. Volgens algemeen directeur Van Wonderen was de tekst “niet in overeenstemming met de uitgangspunten” van de voetballende blauwvingers. Dit zaakje stinkt….

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.