Update: Babe of the Match: Heracles – SC Heerenveen

door | 30-10-2012 | 09:29 | Babe of the Match

Kies uw Babe of the Match van de wedstrijd Heracles – SC Heerenveen. De winnares gaat er vandoor met de winnende foto als oorkonde, aangeboden door Fotografie Suus & Zo, en het officiële Babe of the Match shirt aangeboden door HNDB Media. Stemmen kan tot donderdag 1 november 18:00 uur.

Update: en we hebben een winnares. Met 45% van de stemmen is dame nummer 1 door jullie verkozen tot Babe of the Match van de wedstrijd Heracles – SC Heerenveen. Namens de redactie van harte proficiat. We verzoeken haar contact met ons op te nemen via info@hndb.nl om de prijzen in ontvangst te nemen.


Babe of the Match: Heracles - SC Heerenveen

  • 1 (45%, 365 x)
  • 2 (21%, 172 x)
  • 3 (34%, 275 x)

Totaal: 812

Laden ... Laden ...
7

0 reacties

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.