Update: Babe of the Match: Heracles – VVV Venlo

door | 13-08-2012 | 01:25 | Babe of the Match

Kies uw Babe of the Match van de wedstrijd Heracles – VVV Venlo. U kunt stemmen tot donderdag 16 augustus 18:00 uur. De winnares gaat er vandoor met de winnende foto als oorkonde, aangeboden door Fotografie Suus & Zo, en het officiële Babe of the Match shirt aangeboden door HNDB Media.

Update: en we hebben een winnares! Met 48% van de stemmen is kandidate nummer twee de winnaar geworden en officieel uitgeroepen tot Babe of the Match van de wedstrijd Heracles – VVV Venlo. Inmiddels hebben we vernomen dat het hier de wederhelft van Ben Rienstra betreft wat het geheel nog toepasselijker maakt aangezien Ben werd uitgeroepen tot Man of the Match. Hoe dan ook, mevrouw Rienstra kan contact met ons opnemen via info@hndb.nl om de prijzen in ontvangt te nemen. Namens de gehele redactie van harte gefeliciteerd!


Babe of the Match: Heracles - VVV

  • 1 (32%, 144 x)
  • 2 (48%, 213 x)
  • 3 (20%, 91 x)

Totaal: 448

Laden ... Laden ...

7

0 reacties

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.