Drukte op traditionele kledinguitverkoop Heracles

door | 02-07-2012 | 10:00 | Heracles | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag stond de traditionele kledinguitverkoop bij Heracles weer op het programma en evenals voorgaande jaren was de belangstelling weer enorm. Allerlei kledingstukken en andere zwart-witte artikelen konden tegen extreem lage prijzen worden aangeschaft. Inmiddels is er nog altijd geen nieuws te ontdekken over het spuuglelijke shirt waarin Jeroen Veldmate werd gepresenteerd op de website van Heracles. Die foto is inmiddels van de site verdwenen en sindsdien is nog niets bekend gemaakt over het shirt waarin Heracles het komende seizoen gaat spelen. Zover wij kunnen bekijken zal het getoonde shirt niet het nieuwe shirt worden. Afwachten dus.

Suus ging kijken bij de uitverkoop en schoot de volgende reportage bij elkaar.

7

0 reacties

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.