21-jarige Almeloër omgekomen bij ongeval N36

door | 05-07-2012 | 07:37 | Almelo wat doe je? | 1 reactie

Nog meer treurig nieuws op deze donderdag. Bij een ernstig omgeval op de N36 is een 21-jarige Almeloër om het leven gekomen. De automobilist reed omstreeks 14:30 op de N36 tussen Almelo en Aadorp en is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en op de andere weghelft terecht gekomen. Hij botste daarbij frontaal op een tegenligger waarna ook een derde auto niet meer kon uitwijken en de beide auto’s raakte. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen bezweken. De inzittenden van de andere wagens raakten niet gewond.

De foto’s bij lees verder zijn van Jeffrey Kastermans van Brandweer Almelo Fotografie.

7

1 Reactie

  1. Lettie

    Ongeloofelijk…dat was m`n buurjongen…
    R.I.P Ismail

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.