RKC Waalwijk – Heracles Almelo (2-2)

door | 07-08-2011 | 10:18 | Heracles | 11 reacties

Het seizoen is begonnen en wel met een gelijkspel tegen promovendus RKC Waalwijk. Niet echt het resultaat wat we hadden verwacht maar het eerste uitpunt is reeds binnen en dat scheelt qua ‘uitsyndroom’ een slok op een borrel. Heracles speelde niet best in Waalwijk maar kwam voor rust toch op een 1-0 voorsprong dankzij Everton. Na rust verdubbelde Plet de score. Niets aan de hand zou je zeggen maar dat hadden de Heraclieden meer te danken aan het prima werk van doelman Remko Pasveer.

De ellende begon toen Van der Linden vrij dom Rick ten Voorde neerhaalde in het 16-meter gebied. Direct rood en de daaropvolgende penalty werd door Braber benut. In de laatste minuten was het alle hens aan dek om de voorsprong te behouden maar Rick ten Voorde kopte vlak voor tijd de gelijkmaker binnen. Met dat ene punt mocht Heracles nog heel blij zijn. De personele problemen zijn ook nog groter geworden. Nu Van der Linden geschorst is en ook Kwame Quansah geblesseerd is uitgevallen waardoor de Heraclieden het nog met negen man tegen RKC speelden. Het lijkt ons dus van zeer groot belang dat men zo spoedig mogelijk op zoek gaat naar versterkingen!

Update: Antoine van der Linden is door de KNVB voor 1 wedstrijd geschorst. Hij zal dus alleen de thuiswedstrijd tegen NAC Breda missen.

 

7

11 Reacties

 1. McAber

  Dank Suus!
  Als vanouds.

  Nu nog ff een makkelijker doorklikbaar overzicht (Next = N) dan is McA ook weer blij
  😉

  • HNDB

   Probeer het eens met de pijltjestoesten naar links en rechts…

 2. Matthijs

  Mooie foto’s maar zeer jammer dat Van der Linden als aanvoerder zijnde z’n kop er niet bij kan houden.. dat kost gewoon direct al 2 punten, verder weinig zinnings over de match te vertellen.. De dag was in ieder geval wel weer mooi!

 3. Eddy

  Allereerst gefeliciteerd met de nieuwe site! Keep up the good work!

  Over de wedstrijd….kort…..niet goed 🙂

 4. Dajoene

  Ik prefereer toch die scrollknop. Andere praktische tip. Je hoeft niet perse op die pijltjes te drukken, rechts op de foto werkt ook prima om vooruit te gaan.

 5. McAber

  DigiMcAber wist niet dat die pijltjes ook werkten. Zat me suf te klikken op die steeds wisselende knoppen op de foto’s.
  Pagina laadt zeker nu sneller ?!?!

  • HNDB

   Klopt, vandaar deze opzet. Hoef je niet meer drie bakken koffie lang te wachten tot je een reactie kunt plaatsen.

 6. GEVEKA

  min: slechte inspiratieloze wedstrijd
  plus: pasveer
  plus: wederom strakke repo suus
  plus: mooie nieuwe opzet
  plus: strakke site geworden

 7. Veldwachtert

  @Baas; Ziet er weer gelikt uit! Kom scherper terug als ooit. Wel weer erg jammer dat ik weer niet op de foto sta. Heeft die fotograaf van jou de pestpokkenhekel aan me?

  • Hans uit Rossum

   ha veldwachtert waj d`r ook weer 🙂

Een reactie versturen

7

Blij dat we terug zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
7
7
7

TIPS, FOTO'S, VIDEOS? APP ONS!

Heb jij tips voor de redactie? Heb je foto's videos of ander materiaal dat interessant kan zijn voor een item op HNDB? App ons dan je verhaal en bestanden op 06 181-22-186 en wij ga ermee aan de slag.