Wij van HNDB zijn de moeilijkste niet. We geven u niet meteen een ban en we kunnen best tegen (onderbouwde) kritiek. Echter hebben we de volgende huisregels opgesteld om het reilen en zeilen op HNDB zowel voor u als voor ons zo prettig mogelijk te houden. Lees ze door en gedraag u ernaar. Het kan een ban voorkomen. Mocht u zich onverhoopt toch hebben misdragen en een ban te pakken hebben, neem dan contact met ons op via info@hndb.nl. Wij zijn altijd vatbaar voor een slijmerig verhaal met excuses. Cadeautjes laten bezorgen zorgt doorgaans voor een instant unban. PS: wij drinken louter Warsteiner, Desperado’s, Guinness & Captain Morgan.

Racisme
Het botweg discrimineren van mensen van een ander ras, geloof of levensovertuiging zal niet worden getolereerd. U ontvangt een ban en kunt voortaan elders uw gal gaan spuwen. De redactie ziet hierop toe en zal u zonder waarschuwing bannen. Opdonderen en nooit meer terugkomen.

Spelling
We begrijpen dat in deze tijd van WhatsApp en Facebook niet iedereen beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Maar er zijn grenzen. Lees in vredesnaam uw reactie even door voordat u hem plaatst. Laat desnoods iemand anders er naar kijken of duik nog eens in de schoolboeken. Mochten we geen chocolade van uw reactie kunnen maken dan zijn we genoodzaakt om hem te verwijderen. U krijgt vervolgens geen sticker op uw rapport.

Amateur detectives
Ja, we weten dat de priv├ę gegevens van iedere Nederlander tegenwoordig simpel te vinden zijn op internet. Leuk voor u en klop u maar eens goed op de borst. Vervolgens zet u zelf maar een site op om mensen op te roepen deze persoon lastig te vallen. Dus niet op HNDB. Het plaatsen van prive gegevens van personen levert u direct een ban op.

Trollen
Klopt, u kunt heel simpel een hele rits Gmail adressen aanmaken om vervolgens een tiental accounts op HNDB aan te maken. Maar we zijn niet achterlijk en komen er vlot achter. Wie het in zijn hoofd haalt om met meerdere accounts te reageren om de boel op te stoken kan meteen vertrekken. De lolbroek uithangen doet u maar in huis.

Vuilbekkerij
U mag hier veel maar niet alles. Het gebruik van ernstige schuttingtaal stellen we niet op prijs. Uw reactie zal worden aangepast en u ontvangt een waarschuwing. Bij herhaling volgt een ban. Wat we verstaan onder ontoelaatbare taal? Denk even goed na en u kunt het zich het wel voorstellen. De verhuftering van Nederland is ver genoeg gevorderd en wij wensen daar niet aan bij te dragen.

Advocaatverslaafden
Nederland is het nieuwe Amerika. Dreigen met een advocaat is ook hier de standaard geworden. Wij houden ons echter volledig aan de Nederlandse wet. Bent u het niet eens met een item op HNDB dan heeft u pech. Er zit een knop op uw computer, u hoeft hier niet te komen. Toch van plan om gerechtelijke stappen te ondernemen? Geen probleem, onze huisadvocaat Wodan maakt gehakt van uw prutser in toga.

Spam
Och, als we ergens een hekel aan hebben. Ja, wij plaatsen reclame op HNDB. De schoorsteen moet hier ook roken en we zijn niet van plan om krom te liggen om deze site in de lucht te houden. Dat betekent niet dat u hier lekker reclame kunt maken. We begrijpen dat het aantrekkelijk is maar we willen het simpelweg niet hebben. Uw reactie zal worden verwijderd en u krijgt een waarschuwing. Bij herhaling volgt een ban. Wilt u uw bedrijf op website toch graag via HNDB in het zonnetje zetten neem dan contact met ons op.

Tot zover de regels. Wij behouden ons het recht voor om deze regels op ieder gewenst moment aan te passen. Nee, daar krijgt u geen bericht van. De redactie zal deze regels naar eigen inzicht opleggen. En dat doen we wanneer we er zelf zin in hebben.

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares