Heracles kansloos ten onder tegen Fortuna Sittard

Een vol uitvak zag Heracles afgelopen zaterdag wederom kansloos onderuit gaan. In Sittard verloor de ploeg in een zeer slechte wedstrijd van nota bene Fortuna Sittard en lijkt daarmee in een vrije val te zijn gekomen. Na een kwartier speler veroorzaakte keeper Janis Blaswich een penalty die werd benut door Mark Diemers. En na een half uur spelen verdubbelde de thuisploeg de voorsprong door een doelpunt van Finn Stokkers. In de rust greep trainer Wormuth in en ging in het vertrouwde systeem spelen (waarom doe je dat niet meteen?) maar ondanks meerdere kansen kwam Heracles niet tot scoren. Wie dat wel deed was Fortuna Sittard. Dankzij een doelpunt van Ahmed El Messaoudi kwam de thuisploeg zelfs op 3-0 voorsprong. Dankzij een rommelgoal van Vermeij wist Heracles in ieder geval nog een doelpunt te scoren maar daar kon niemand echt om juichen. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen VVV op het programma. Heracles zal hoe dan ook punten moeten gaan pakken. Tip: wil je op de hoogte blijven van alle statistieken en uitslagen van Heracles? Kijk dan op: VoetbalUitslagen.com.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles kansloos ten onder tegen Fortuna Sittard”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares