Silvester van der Water onderweg naar Heracles

Heracles Almelo blijft vooralsnog aardig zaken doen op de transfermarkt. TC Tubantia lijkt al zeker te weten dat de Almelose BVO vandaag Silvester van der Water gaat presenteren. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap van Almere City: de ploeg waarmee hij net niet promoveerde naar de eredivisie. Zelf mag Van der Water het dus wel een niveautje hogerop gaan proberen. In de Jupiler League brak hij afgelopen seizoen met twaalf goals en vier assists in 25 wedstrijden definitief door bij Almere City. Bij die club speelde Van der Water ook in de jeugopleiding.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloƫr past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Silvester van der Water onderweg naar Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares