Janis Blaswich volgt Bram Castro op

Heracles Almelo heeft een nieuwe eerste keeper binnen. De 27-jarige Duitser Janis Blaswich wordt naar verwachting vandaag gepresenteerd in Almelo. Hij komt over van Borussia Mönchengladbach, dat hem in de vorige seizoenen uitleende aan Dynamo Dresden en Hansa Rostock. Daar deed Blaswich het heel aardig, speelde veel en hield geregeld de nul. Toch zit een basisplek er bij de Duitse zwart-witten niet in…

In Almelo is Janis van harte welkom. De medische keuring bij Heracles werd maandag al met een groen vinkje afgesloten. Vandaag zal de ballenvanger zijn krabbel zetten onder een driejarig contract, met de optie tot nog een extra seizoen. De Almelose BVO lijkt het keepersgilde daarmee al op orde te hebben voor dit seizoen. Harm Zeistra blijft een van de reservekeepers, terwijl ook Michael Brouwer een paar dagen geleden nog bijtekende.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Janis Blaswich volgt Bram Castro op”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares