Heracles haalt puntje op in Arnhem

Zonder al te veel inspanning heeft Heracles Almelo haar ongeslagen reeks zaterdagavond doorgezet. De uitwedstrijd bij Vitesse eindigde zoals ‘ie begon: 0-0. De Almelose BVO blijft daarmee voorlopig nog hangen in het linkerrijtje en uitzicht houden op de play-offs.

Beide partijen maakten in de grootste sporthal van Nederland geen reclame voor het voetbal. De enige kans in de eerste helft was voor de thuisploeg. Vitessenaar Karavaev zag zijn inzet op de lijn gekeerd worden door een alerte Brammetje Castro. Diezelfde Castro en zijn achterhoede wisten ook in deel twee van de wedstrijd, waarin vooral voor Vitesse iets meer gebeurde, de nul te houden. Zelfs ex-Heraclied Bryan Linssen, tegenwoordig smaakmaker in het geel-zwart, prikte er geen bal in. 

Doordat de elf van Johnnie aanvallend niks klaarspeelden werd voorin ook vakkundig de nul gehouden. Met het ene punt mochten we op deze zaterdagavond best tevreden zijn. Het hoogtepunt buiten het veld, en daarmee misschien wel van de hele avond, was de steunbetuiging aan oud-captain Antoine van der Linden. 

De eerstvolgende wedstrijd van de zwart-witte trots is op zondag 1 april (geen grap, wel Pasen) om 14.30 uur thuis tegen SC Heerenveen.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloƫr past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles haalt puntje op in Arnhem”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares