Opletten: er zijn weer louche pannensetboeren actief

Even bij de pinken wezen beste stadsgenoten. Op Twitter lazen we onderstaande tweet van wijkagent Martijn van Lubek, verantwoordelijk voor de wijken Haghoek, Rosarium en Aadorp. De zwendelende pannensetverkopers zijn een bekend probleem en ze zijn dus weer gespot in Almelo. Hoe werkt het? Er verschijnt iemand aan de deur of op straat met een bijzondere aanbieding. Na een beurs heeft hij een aantal waardevolle pannensets over die nu voor een gereduceerd tarief te koop zijn. In werkelijkheid is het troep met een maximale waarde van 25 euro. Je word dus opgelicht waar je bij staat. Let dus op en waarschuw ouders en grootouders die vaak niet op de hoogte zijn van dergelijke verkooptrucs. Nog mooier is natuurlijk om info ter verzamelen. Dus even een kenteken op de foto zetten of de gewetenloze sjacheraars zelf natuurlijk. Stuur alle informatie vooral naar de Politie. Een kopie naar info@hndb.nl mag natuurlijk ook. (Foto: Facebook Politie Zuid-Oost Drenthe)

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Opletten: er zijn weer louche pannensetboeren actief”

 1. yvonne schreef:

  Er zijn weer pannen verkopers actief!!! Mijn moeder die op het paradijs in Almelo woont is voor 1275 eurot beetgenomen. Hij heeft haar 5 pannensets weten aan te smeren, voor een dame van 87 die alleen woont. De datum was 22 juni 2018
  Deze verkoper heeft haar zelfs meegenomen in de auto om geld te pinnen, terwijl zij dat niet wou.
  Hij had haar telkens zeer naar aangekeken en mijn moeder was erg bang. Dit neigt naar pure oplichterij.
  Hij heeft een middelgrijze auto die behoorlijk ouderwets leek en erg vierkant. Waarschijnlijk een Lada of Volvo met kofferbak. De man zelf was lang en slank en donkerharig en waarschijnlijk van Zuid-Europese afkomst.
  Hij noemde zichzelf Dogukan Ozdes, een Turkse naam.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares