Johnnie Stegeman volgend seizoen trainer bij GAE

De geruchten gingen al en daar was vandaag de bevestiging. Heracles-trainert John Stegeman gaat per volgend seizoen de lijntjes uitzetten bij Go Ahead Eagles. RTV Oost meldt dat hij een contract voor twee seizoenen tekent in Deventer. Daar stond Johnnie tussen 1997 en 2000 niet onverdienstelijk in de punt van de aanval. In zijn tijd speelde Kowet net als nu op het tweede niveau. Met een huidige zeventiende plaats op de ranglijst lijken er voor Stegeman genoeg kansen te liggen om de rood-gelen volgend seizoen uit het slop te trekken.

Na zijn spelerscarrière was Johnnie S. tien jaar lang werkzaam in Almelo. Eerst als assistent-trainer, de laatste vier jaar als hoofdcoach. Hij nam het spul over toen Heracles onder Jan de Jonge (die nu wederom uitstekend presteert) hopeloos onderaan was beland. De rest van het verhaal kent u vast wel: Europees voetbal, een aantal spelers flink ontwikkeld en leuk verkocht, maar de laatste anderhalf jaar een beetje de prik uit de cola. Het besluit van twee weken terug om de wegen te scheiden kwam daarom niet helemaal onverwacht.

We bedanken John voor zijn inzet en bijdrage aan onze mooie Almelose club en wensen hem veel succes op De Adelaarshorst. Ondertussen blijven wij benieuwd naar zijn opvolger…

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Johnnie Stegeman volgend seizoen trainer bij GAE”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares