Awesome! Speelgoedreus VTech komt naar Almelo

Tof economisch nieuws uit Almelo. Dat is toch een zin die je niet meteen te binnen schiet wanneer velen aan onze stad denken maar toch is het zo. Want na Timberland en Heylen zal nu ook de Chinese speelgoedreus VTech zich vestigen op het XL Businesspark. Goed voor 200 extra arbeidsplekken en nog 50 extra tijdens de piekmomenten. Nu zal niet bij iedereen een Toet Toet auto beginnen te claxonneren bij het horen van de naam VTech maar vooral ouders en grootouders zijn vast bekend met het interactieve speelgoed. In Almelo komt het distributiecentrum voor de gehele Europese markt. Behalve Engeland. Iets met Brexit ofzo. Op dit moment zijn er nog 4 locaties voor de distributie van de speelgoedgigant maar die zullen allen sluiten zodat de hele mikmak voortaan via Almelo gaat. Logistiekbedrijf Bleckmann uit Oldenzaal dat de logistiek verzorgd tekende de overeenkomst met Vtech. Zit u dus nog bij de deur en voelt u het einde van de crisis nog niet bepaald in de portemonnee? Hou het in de gaten en solliciteer bij onze nieuwe Chinese speelgoedvrienden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Awesome! Speelgoedreus VTech komt naar Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares