Haags Kwartiertje nekt Heracles

Op bezoek bij ADO in Den Haag heeft Heracles Almelo geen resultaat behaald. De gastheren waren de elf van Johnnie S. in de slotfase te slim af. De 12.30 uur-wedstrijd eindigde in 4-1. En dat terwijl de start van de Almelose BVO nog wel zo voortvarend was. 

Na negen minuten greep Heracles de voorsprong. Kuwas opende naar links op Peterson. De voorzet van de Zweed werd door de vogelvrije Reuven Niemeijer van dichtbij binnen gewerkt. In de eerste helft kwam ADO langszij. Uit een corner namen de Hagenezen het doel van Castro drie keer onder vuur. Onze Bram kon twee keer redden, bij de derde inzet wist Lorenzen de 1-1 op zijn naam te zetten.

Het grootste gedeelte van de tweede helft verliep gelijkopgaand. In minuut 70 had Jamiro Monteiro de 1-2 op de voet, maar hij schoot te wild op de paal. Bij het ingaan van het beruchte ‘Haags Kwartiertje’ kregen de zwart-witten daarvoor de rekening gepresenteerd. Met een geslepen schot in de korte hoek zette El Khayati ADO op voorsprong. Die bouwden de Hofstedelingen in de slotfase nog uit tot 4-1 door goals van Johnsen en Hooi.

In de nieuwe ronde van volgende week zijn er uiteraard weer nieuwe kansen. NAC Breda is dan om 19.45 uur de tegenstander in ons eigen Polman Stadion.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloƫr past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Haags Kwartiertje nekt Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares