3-1 tegen Hoek, ronde verder in de beker

Heracles Almelo heeft vanavond in gedaan wat het moest doen. Voor de beker werd HSV Hoek thuis met 3-1 verslagen. Bij rust stonden de zwart-witten met 2-0 voor door goals van Peterson en Monteiro. Na rust zorgde Van Sprundel voor de eretreffer van de Zeeuwse zaterdaghoofdklasser. Met zijn tweede van de avond maakte Peterson er een 3-1 eindstand van. Morgenavond gaat de Almelose BVO dus weer in een balletje de koker in voor de volgende ronde.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “3-1 tegen Hoek, ronde verder in de beker”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares