Supersale: Bram Castro terug naar vaderland

Die zagen we niet aankomen! Zojuist maakte Heracles bekend dat keeper Bram Castro naar het Belgische AA Gent verkast. Na drie seizoenen in Almelo gaat de ervaren ballenvanger voor twee jaartjes aan de slag in eigen land. En niet bij de minste club: AA Gent werd twee jaar geleden voor het eerst landskampioen. Afgelopen seizoen eindigden De Buffalo’s op een mooie derde plek: goed voor Europees voetbal.

Hoewel bij de Almelose BVO in principe iedereen vervangbaar is wordt dit nieuws natuurlijk niet met gejuich ontvangen. Castro zorgde in het seizoen 2014/2015 bijna hoogstpersoonlijk voor de ommekeer toen hij halverwege het seizoen onder de lat kwam te staan. De zwart-witten handhaafden zich vooral dankzij de puntenreddende optredens van de Belgische goalie, die ook in de seizoenen daarna nauwelijks op foutjes te betrappen was. Dat Heracles zo’n betrouwbare keeper kwijtraakt is jammer, al snappen wij Bram wel. Op je 34e lekker afbouwen bij een mooie club dichtbij huis, vrouw en kinderen weer om zich heen. Het is hem ook gegund!

Bram, bedankt voor je fantastische inzet voor Heracles en veel succes bij AA Gent.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Supersale: Bram Castro terug naar vaderland”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares