Gezocht: rammende overvallers PLUS Haghoek

Bij de PLUS-supermarkt aan de Vriezenveenseweg kwamen vanavond twee menspersonen nog ff een soort van boodschappen doen. PLUS geeft namelijk meer (veel meer), maar niet meer na sluitingstijd. De klanten in kwestie kwamen alleen wel toen de winkel al op slot zat voor publiek. Er was nog wel personeel aanwezig om de zaak af te sluiten. Die beste mensen werden getuige/slachtoffer van een overval, maar bleven gelukkig ongedeerd…

De twee late shoppers kwamen namelijk niet echt voor een pak melk of een busje nootmuskaat. Volgens de veldwachters zou de overval van de boefjes geslaagd zijn: buit onbekend. Vlak daarna werd door het tweetal een deel van de schuifdeur met een moker aan diggelen gemept. De moker is vlakbij teruggevonden in de berm. Omwonenden zeggen de overvallers eerder die avond rond de winkel gezien te hebben. 

Voorlopig zijn de dieven ermee weggekomen, de veldwachterij heeft hen nog niet in de kraag weten te grijpen. Wel is meer bekend over het tweetal. Ten eerste dat ze tijdens de overval donkere kledij aan hadden en rondreden op een witte scooter. Ten tweede, en dat mag vandaag de dag best bijzonder genoemd worden: het zou gaan om twee MANNEN. Dat durven de veldwachters ondanks deze heftige tijden van geslachtsneutraliteit wel te stellen. 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Gezocht: rammende overvallers PLUS Haghoek”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares