Zaalvoetbaltoernooi in Almelo: The Masters

Moiii, u dacht zeker al aan een saaie voetballoze junimaand. Fout! Op zaterdag 17 juni is topsporthal IISPA het decor van zaalvoetbaltoernooi The Masters. Het toernooi wordt voor de eerste keer gehouden en het belooft een waar spektakel te worden…

Het niveau is die middag namelijk gegarandeerd van de bovenste plank. Voor het toernooi was er geen vrije inschrijving mogelijk, waardoor niet de eerste de beste Jantjes met korte achternaam aan de aftrap zullen verschijnen. Organisatoren Noel Oude Bennink, Wesley Grobben en Robin Weusthof hebben een paar grote namen uit de zaalvoetbalwereld naar Almelo weten te halen.

Onder meer WSV/Shoepimp uit de eredivisie, eerstedivisionist LZV Kuypers H&W en een aantal internationals uit zowel de Nederlandse als de Turkse nationale selectie zullen hun zaalkunsten vertonen. Daarnaast zijn ook de talenten uit eigen regio te bewonderen. Wat te denken van het eerste van Almelo FC, dat momenteel in de halve finale staat van de nacompetitie voor promotie naar de topklasse?

The Masters begint om 13:00 uur en duurt tot uiterlijk 19:00 uur. Rondom het zaalvoetbal zullen er allerlei andere activiteiten plaatsvinden voor jong en oud! Kost dat? Slechts 2,50 euro! Thuisblijven is duurder, dus tot 17 juni!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Zaalvoetbaltoernooi in Almelo: The Masters”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties