Nog geen vakantie Heracles + Hoogma jr. is een baas

Na het mispoeslopen van de play-offs zit het seizoen erop voor Heracles Almelo. Maarrrrrr, de spelers van de BVO zitten nog niet met de voetjes in het zand aan de playa. Tot en met 1 juni wordt er gewoon nog doorgetraind. Op 2 juli begint namelijk pas de voorbereiding op het nieuwe seizoen en een onderbreking van meer dan een maand zou wel wat aan de lange kant zijn volgens Johnnie en co. Het is voorlopig ook nog lekker weer, dus niks mis mee.

Iemand die op 2 juli (hoogstwaarschijnlijk, geen transfer please) aan de start van de nieuwe jaargang verschijnt is Justin Hoogma. De zoon van Nico-Jan miste dit seizoen geen minuut en is daarmee de jongste knaap die dat ooit voor elkaar heeft gekregen in de Eredivisie. Bondscoach Stekelenburg van Oranje-19 wilde Justin daarom maar wat graag mee hebben naar het junioren EK in Georgië. Daarvoor heeft de jonge verdediger vriendelijk bedankt. Reden? Het EK begint op 3 juli, Hoogma jr. wil op 2 juli liever bij Heracles met de voorbereiding beginnen.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Nog geen vakantie Heracles + Hoogma jr. is een baas”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares