Gerucht: Heracles gaat voor terugkeer Paul Gladon

U bent hem vast nog niet vergeten: Paul Gladon. De spits speelde vorig jaar iets langer dan een seizoen in Almelo. In die periode was hij vooral invaller en supersub achter Woutje Weghorst. Toen Weghorst naar AZ vertrok was Gladon een paar weken basisklant. Als donderslag bij heldere hemel kwam Wolverhampton Wanderers om de hoek kijken met een aardige zak Engelse ponden, die vlak voor de Brexit nog wat waard waren.

Paultje pakte de paling in naar het beloofde voetballand en Samuel Armenteros nam zijn rugnummer over in Almelo. De overstap naar Engeland is voor Gladon geen succes geworden. Hij speelde slechts 96 minuten in het eerste en moest het vooral doen met speeltijd in beloftenelftal van The Wolves. Na een jaar kan men wel stellen dat de samenwerking tussen speler en club verre van optimaal is. Volgens FOX Sports is Wolverhampton bereid om Gladon, die nog tot 2019 een contract heeft, komend seizoen te verhuren of te verkopen. Daarbij weet het medium te melden dat een overstap naar Heracles ‘het meest voor de hand ligt.’ Waarom? Zou Sammy na een persoonlijk topseizoen ook alweer een stap omhoog maken? Time will tell!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Gerucht: Heracles gaat voor terugkeer Paul Gladon”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares