Binnenstad op slot na grote vechtpartij

Nou is een zaterdagavond in Almelo zonder incidenten vrij zeldzaam, maar vannacht ging dat eens eventjes next level. Alle kroegen, die normaal toch tot een uurtje of vier à vijf open zijn, hadden de deuren rond de klok van drie al potdicht zitten. Dat moest van de veldwachterij. Reden? Een grote vechtpartij, of meerdere kleintjes, net hoe u het bekijkt…

Op de toch al hete zomeravond sloeg rond 2.15 uur de vlam in de pan. Volgens het officiële veldwachtersbericht gebeurde dat bij ‘een horecagelegenheid aan de Grotestraat in Almelo.’ Op de sociale media duikt de naam van Café De Skihut veel op. Daarnaast zoemt de roddel rond dat een kroegbaas daarbij gewond is geraakt. Onbekend is nog wat er precies allemaal aan het handje was. Gezien de directe sluiting van alle horeca én het extra inschakelen van veldwachters van buiten Almelo zal het vast serious business zijn geweest.

Het veldwachtersteam wist de hele toestand te kalmeren (met behulp van honden en stokken) en veegde de omgeving van het Amaliaplein schoon. Er zijn in totaal drie aanhoudingen verricht. Dat zouden er na het bestuderen van camerabeelden nog wel eens meer kunnen worden volgens de veldwachters.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Binnenstad op slot na grote vechtpartij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties