Geld ophalen voor die rotziekte

We kennen allemaal wel iemand die is overleden aan de gevolgen van kanker. Voor de één is het een lange lijdensweg geweest en voor de ander is het binnen enkele weken al afgelopen. Leeftijd maakt geen reet uit, het kan u, jij en ik zomaar overkomen. Vreselijk. Gelukkig zijn er ook mensen die het wel overleven en dat zien we steeds meer. Hoe meer geld er is voor onderzoek, hoe meer kans op genezing. Zo simpel is het.

In Almelo wordt op 10 en 11 juni een evenement gehouden op de oale groond – het terrein van AVC Heracles – waar teams van 10-15 personen gedurende 24 uur in estafettevorm gaan lopen om zo geld in te zamelen om kanker te bestrijden.

Op het terrein komen verder optredens van o.a. Heeren van Almelo, Ellen Leussink, Harry Tienstra, Michel Exel, Richard Duinkerk, U2 Faces en The Bottleneck Rockers. Zij, en ook diverse DJ’s werken belangeloos mee. Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt.

Het wordt geen omeunig bierpullen zuipfestivalfeest, maar een potje bier met een dikke braadworst is er zeker wel te koop. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Gezellig voor jong en oud op zaterdag en zondag!

OPROEP:
Men is nog op zoek naar enkele teams die willen meelopen in Almelo. Je zou je bijvoorbeeld met een vriendenclub kunnen aanmelden. met je voetbalelftal, je kroegmaten, je collega’s, enz, enz. Maar je kunt je ook als individu inschrijven, zodat je met een bestaand team meeloopt.

Wil je er meer over weten?
Kom naar de Inspiratieavond op dinsdag 11 april om 19.30 uur in The Shamrock! Er wordt verteld wat de SamenLoop is, hoe je een team kunt vormen en er is inspiratie voor mooie acties. Wel even aanmelden bij Frida Wessels: steefenfrida@gmail.com

Of denk je, wat kan mij die informatieavond verrekken, ik meld me gewoon aan … Klik dan op de link hieronder:
https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/overijssel/almelo/aanmelden/

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Geld ophalen voor die rotziekte”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares