Flinke fik in Stadsbrasserie

Vannacht rond 2.30 uur is er een fikse brand uitgebroken in de Stadsbrasserie. De eerste verdieping van het pand op de hoek van de Kerkstraat en de Grotestraat stond in lichterlaaie. Omdat de Almelose brandweer gauw doorhad dat geen kattenpis was werden ook vuurblussers uit Borne, Tubbergen en Wierden uit hun bedjes getrommeld.

Tijdens de brand waren er gelukkig geen mensen of dieren in het pand te vinden. Er is dan ook niemand gewond geraakt, al werden sommige buren voor de zekerheid kort in het Theaterhotel gedropt. De blusmannetjes zorgden er in rap tempo voor dat de vuurzee niet oversloeg naar naaste gebouwen. Na anderhalf uur klonk het ‘brand meester!’ alweer door de Kerkstraat. Volgens de brandweer en de veldwachters is de schade groot. Over de oorzaak van de fik hebben de hulpverleners nog geen duidelijkheid.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Flinke fik in Stadsbrasserie”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties