Een nederlaag in Nijmegen

Net als vorige week heeft Heracles de zondagmiddagpot van 16.45 uur verloren. Gisteren was NEC in de eigen Goffert met 3-1 te sterk. Daarmee vergooiden de Heraclieden de kans om het linkerrijtje binnen weer binnen te stormen.

Het begin van Heracles was met een vroege voorsprong nog best prima. Brandley Kuwas werd na 13 minuten in de zestien onderuit getrokken door NEC’er Fomitschow. De penalty die volgde werd door Sammy Armenteros zelfs twee keer in dezelfde linkerhoek binnengeschoten. Alleen de laatste telde volgens fluitist Van Boekel, want bij de eerste liepen er spelers te vroeg in.

Bij rust keken de elf in het lichtblauw alweer tegen een achterstand aan. NEC legde meer passie op de mat dan Heracles en dwong de goals af. Eerst trok Van Haacke het spul gelijk met een schotje via de knie van Te Wierik. Daarna zorgde een andere mof in Nijmeegse dienst, Heinloth, met een lekkere knal vanaf randje zestien voor de 2-1. Een slechtere ruststand werd voorkomen door daadkrachtig optreden van wie anders dan Brammetje Castro, de enige Heraclied die een voldoende scoorde op deze namiddag.

Ook na de thee was het slappe hap aan de kant van de Almelose BVO. De offday eindigde uiteindelijk in een 3-1 verliespartij. Twintig minuutjes voor het einde vloog een voorzet van rechts van NEC in een duel knullig tegen het koppie van Justin Hoogma, die daarmee onbedoeld maar toch fraai Castro in de lange hoek klopte. Over het geheel genomen was de nederlaag verdiend, vond ook trainer Johnnie S. Volgende week komt Utreg langs in het Polman Stadion. Op zaterdagavond om 19.45 uur mogen de punten weer in eigen huis gehouden worden.

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Een nederlaag in Nijmegen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties