Almelose vrouw flikkert 5000 euro weg

En dat deed ze niet bewust, dus dat was even flink schrikken. Een mevrouwtje uit onze stad hield afgelopen vrijdag een grondige opruiming in haar kledingkast. Heerlijk, al die ouwe vodden eruit smijten en ruimte maken voor nieuwe stoere of sexy zomerkleertjes. Alles wat weg kan mooi in zo’n kledingcontainer bij WC Schelfhorst, dan hebben de minderbedeelden elders op de aardkloot er ook nog wat aan. Maar de gift van deze Almelose bleek wel heel gul…

Later op die dag kwam het dametje er namelijk achter dat tussen het gedoneerde katoen nog een paar zwarte euro’s in een envelopje verscholen zaten: ongeveer 5000 stuks. Gelukkig was de kleding vlak vóór haar geldstorting nog geleegd en niet erna. Via een belletje naar het Utrechtse hoofdkantoor van containerbaas Sympany kon geregeld worden dat mevrouw haar vijf ruggen zaterdagochtend weer uit de stoffen kon vissen. Als bedankje kreeg Sympany 100 euro van de 5000 om te besteden aan een van haar goede doelen-projectjes in Afrika.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Almelose vrouw flikkert 5000 euro weg”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares