Wilde straatrover slaat toe in Almelo

Het was gisteravond weer hommeles in Almelo-Zuid. Dit maal ging het mis bij het tunneltje bij de Windmolenbroeksweg. Een man fietste ’s avonds rond elven in zuidelijke richting door de tunnel toen hij plots te maken kreeg met een onguur type. Deze wildebras vond het nodig om de fietser hard in het gelaat te meppen en zijn telefoon en portemonnee op te eisen…

Om van het gezeur af te zijn besloot de fietser om zijn bezit dan maar te doneren. De straatrover bleef intussen doorgaan met slaan en toverde volgens het slachtoffer ook nog een steekwapen tevoorschijn. Uiteindelijk vertrok de agressieveling op een fiets. Het slachtoffer bleef hevig gewond achter en bleek later in het hospitaal een gebroken pols en flink wat gezichtsletsel te hebben. 

U mag de veldwachters helpen om de voortvluchtige dader op te sporen, ze hebben hem namelijk nog niet weten te pakken. U kunt hem herkennen aan de volgende kenmerken:
– Nederlandse man met wellicht Zuid-Europese uitstraling 
– Ongeveer 30 jaar oud
– Tussen de 1.80 1.85 meter lang
– Normaal postuur
– Verzorgd uiterlijk
– Donker haar achterover gekamd, mogelijk gel in het haar
– Geschoren gezicht
– (Brabants) accent, sprak met zachte G  
– Blauwe spijkerbroek
– Donkerblauwe jas, iets over de heupen
– Verplaatste zich op een ‘simpele’ fiets 

De veldwachters zijn vooral benieuwd wie de mannelijke of vrouwelijke persoon is die in een rode jas langsfietste, vlak nadat het slachtoffer op de grond was gevallen. Ook andere getuigen of mensen die een idee hebben in welke richting er gezocht moet worden naar de straatrover zijn van harte uitgenodigd om een belletje te plegen: 0900-8844 (veldwachters) of  0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Wilde straatrover slaat toe in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties