Oorzaak stroomstoring: brand in verdeelstation Wierdensestraat

Iets na 11.30 uur is in delen van Almelo de stroom kats uitgevallen. Stoplichten op zwart, Wi-Fi eraf en lekker thee zetten met een pannetje water. Hoe kan dat? Nou, volgens de veldwachters en overige superhelden is er fik in een schakelhuis aan de Wierdensestraat. De rook slaat er zelfs vanaf. Inmiddels zijn de heren vuurblussers al druk in de weer om de boel op te lossen. Hoelang dit gaat duren is nog niet bekend. Hopelijk heeft u genoeg waxinelichtjes op voorraad…

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Oorzaak stroomstoring: brand in verdeelstation Wierdensestraat”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares