Heracles en Dario Vujicevic uit elkaar

Middagnieuws vanuit het Polman Stadion. Dario Vujicevic is per 1 maart (overmorgen dus) geen Heraclied meer. Dat hebben club en speler in goed overleg besloten. Dario kwam in 2012 onder contract te staan in Almelo. Sindsdien lag hij vaker in de lappenmand dan dat hij wedstrijdfit was. De Kroatisch-Bosnische Duitser heeft uiteindelijk 29 keer voor Heracles 1 gevoetbald. De middenvelder, die ook de laatste tijd niet fit was, gaat nu zelfstandig werken aan zijn herstel. HNDB wenst hem daarbij het allerbeste.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles en Dario Vujicevic uit elkaar”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties