Gapstraal valt door de Marktplaats mand

Een 51-jarige plaatsgenoot had afgelopen Valentijnsdag een onverwachte date met de veldwachters. De man had een lasapparaat geplaatst op Marktplaats. Echter bleek het apparaat op 10 februari te zijn gestolen. Niet zo fraai aangezien een beetje kwaliteitsapparaat je toch gauw 1000 euro kost. De oplettende rechtmatige eigenaar hield dus online verkoopsite Marktplaats goed in de gaten en zag warempel zijn lasapparaat voorbij komen. Hij seinde de veldwachters in die zich vervolgens voordeden als potentiële kopers. Tijdens de koffie controleerden ze of het daadwerkelijk om het gestolen apparaat ging en toen dat het geval bleek mocht de heler in kwestie uit logeren. Bij een nadere inspectie van de woning trof men overigens nog een keur aan professionele gereedschappen aan de in schuur die mogelijk ook van diefstal afkomstig zijn. De hele handel is in beslag genomen en de herkomst zal worden onderzocht. Ondertussen blijft de verdachte bij oom agent logeren.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Gapstraal valt door de Marktplaats mand”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties